1-årsjubileum den 2-4 november!

By 31 oktober, 2018Uncategorized

Nu har Deli Verkstan funnits i ett år! Detta vill vi fira tillsammans med alla er som gjort detta till ett härligt första år!
Vi kommer att ha massor med specialerbjudanden i butiken.

Vi har extra långa öppettider den 2-4 nov och en massa spännande på gång i butiken under hela helgen med provsmakning av olika slag, kött-skola, glassprovning, kaffe och tårta! Se vårt schema nedan!

Detta händer under de tre dagarna:

Fredag 2/11 

15:00-18:00 Tema: Kött.
Stjärnkocken Fredrik har stek-skola i Mathias Dahlgrens stekpannor. Lär er allt om hur du steker kött till perfektion. Vi bjuder på smakprover på olika sorters kött, såser och andra goda tillbehör.

16:00-18:30 Tema: Black Garlic.
Kristina kan ALLT om Black Garlic – denna fantastiska smaksättare. Men vad kan man använda den till? Är den dyr? Är den bra ur hälsosynpunkt? Vad är skillnaden mellan vanlig vitlök och Black Garlic? Kristina har svaren! Vi bjuder även på smakprover.

Lördag 3/11 

13:00 och framåt – Tårta och kaffe
Vi firar hela eftermiddagen (så långt det räcker) med smarrig tårta och kaffe!

12:00-15:00 Tema: Tapas.
Urban tillverkar sina produkter i liten skala och anpassar sig efter den svenska skördesäsongen. Han kommer till oss på Deli Verkstan och bjuder på olika sorters snacks och tapas.

Söndag 4/11 

12:00-14:00 Pumpasoppa deluxe!
Deli Verkstans kock Sarah kokar pumpasoppa och bjuder alla som vill smaka!
(så långt det räcker).

12:00-15:00 Tema: Äkta italiensk glass.
Nonna´s gelato är prisbelönad, lokalproducerad glass från Saltsjö-Boo av högsta kvalitet! Chris kommer och berättar om hur de gör sin glass, vilka råvaror de använder för att få fram bästa möjliga smaker och om vart namnet Nonna kommer ifrån. Givetvis bjuds det på glass så att ni får smaka!