RECEPT & AKTUELLT

ReceptTips
30 september, 2018

7 goda burgare och biffar

Detta är vardagsmat som går att göra nyttigt, fräscht och snabbt. Här är 7 tips på hur du får ihop goda måltider med biff och burgare.
DessertTips
28 augusti, 2018

Kolasås Deluxe

Kolasås ska vara lyxig, smarrig och krämig. Vi på Deli Verkstan gör egna kolasåser. Många undrar vad man kan ha våra olika kolasåser till. Här kommer några förslag.
DrinkReceptTips
25 augusti, 2018

Dille på svalkande drinkar

Vad är godare än en fräsch, iskall sommardrink en varm sommardag? Här är några recept på härliga drinkar som är lätta att fixa!
BufféReceptTips
29 juni, 2018

Två goda såser till grillen

Här är två himmelskt goda såser till grillmiddagarna i sommar! Den vita såsen är väldigt fräsch, god och framförallt supersnabb att röra ihop.
FilmMatkasseRecept
24 maj, 2018

Matkasse – Svensk karré – Korean style

Långbakad svensk karré Korean style med teriyakiglaze, grillad pak choy, kimchimajonäs med bön- och linssallad. Här är en liten film så att ni ser hur man tillagar denna härliga matkasse.
ReceptTips
14 maj, 2018

Teriyaki – en sås som är bra till mycket

Vi på deliverkstan har en egen variant av teriyaki som vi smakat oss fram till. Vill ni testa att göra egen teriyakisås så kan ni testa det här receptet.
FilmMatkasseRecept
8 maj, 2018

Färsbiffar med rödvinssås – gör så här!

Färsbiff med rödvinssås, smörstekt spetskål och kokt potatis samt picklad rödlök och rostad vitlökskräm. Här är en liten film så att ni ser hur man tillagar denna härliga matkasse.
NyhetReceptTips
24 april, 2018

Ketchup- och senapsinpiration!

Ketchup och senap finns i massor av varianter! Och passar till så mycket mer än bara korv och hamburgare! Dessa fantastiska smaksättare kan användas till det mesta.
NyhetTips
12 april, 2018

Tema tryffel

Många ser den lyxiga tryffelsvampen som höjden av matlycka. Tryffel kan hackas, rivas eller skivas för att sedan användas i matlagning och gärna färsk som topping.
NyhetTips
3 april, 2018

Matkreatör sökes!

Vill du bli vår nya matkreatör? Vi söker DIG som person med rätt attityd som vill vara med och leverera världens bästa matupplevelse!
BufféDrinkReceptTips
27 mars, 2018

Tre fräscha recept till buffén

Här kommer tre recept på smarriga små munsbitar till buffén. Alla recepten går att modifiera med andra ingredienser.
DrinkTips
26 mars, 2018

Enkla tips för lyxig buffé

Det är lätt att få idétorka när det är dags för att bjuda släkt och vänner på buffé. Här kommer några tips som gör det lite enklare att lyckas!
DessertHållbartTips
18 mars, 2018

Schysst choklad

Finns det något godare än varm choklad en kall och solig dag? Gör din egen på finaste Valrhona-choklad eller Valrhona-kakao, ta med i en termos och avnjut utomhus.
DrinkReceptTips
21 februari, 2018

Sugen på en drink?

Vad sägs om en riktigt härlig drink i helgen? Yuzu, ÄKTA tonic-sirap och färska fruktpuréer som bas är våra hetaste tips för att lyckas.
ReceptTips
16 februari, 2018

Tema citron!

Vad sägs om tema citron för din rätt? Klart på nolltid! Vi har härlig citronpasta som fungerar väldigt väl med vår härliga hemmagjorda deli-pesto och lite rostade hackade hasselnötter.
Nyhet
9 februari, 2018

Ätbar kärlek

Vi har massor av fina kärleksbevis som alla är ätbara! Kärlek på pinne, kärlek på burk, kärlek i strut, kärlek av choklad, maräng och kärlek med lakrits-smak!
DessertNyhetTips
3 februari, 2018

Sugen på lyxig, smarrig och vacker dessert?

Vi gör hemlagade, färdiga desserter! Vi har även tillbehör till glassen som kolasåser och färska bärpuréer!
NärodlatReceptTips
12 januari, 2018

Ost- och charkbrickan finns nu i flera varianter!

Det började med att vi la ut en bild på en ost- och charkbricka på FB och Instagram och redan efter några timmar var alla de brickor vi förberett köpta.
NärodlatReceptTips
16 december, 2017

Ostar från Stockholms skärgård

Det lilla mejeriet på Rindö i Stockholms skärgård hämtar mjölk på en mjölkgård i Södra Roslagen från cirka 60 mjölkande kor av raserna Holstein och Ayrshire.
NyhetTips
6 november, 2017

Välkomna till Deli Verkstan!

Välkomnar alla matglada, matentusiaster och matnördar - alla som gillar mat kort och gott! Kika in hos oss och provsmaka dig fram till just dina favoriter!
NärodlatTips
3 juli, 2017

Mat i miniformat

Minihamburgare, minipajer, minipizzor och minitacos är några av minifavoriterna. Nästa gång ni lagar mat, gör det i miniformat!
NärodlatNyhetTips
3 juli, 2017

Röda såser

Ofta är det såsen det som gör rätten. Vill man så kan man även göra egna färska såser. Här är tre goda röda såser som man enkelt kan göra själv.
ReceptTips
3 juli, 2017

Grilla asiatiskt

Blanda riven ingefära, japansk soya, pressad vitlök, lime och lite honung. Med dessa ingredienser kan man förvandla både kött och lax till härligt asiatiska rätter.
NärodlatReceptTips
3 juli, 2017

Citron + rosmarin + kyckling = himmelriket

När vi gör citronkyckling så har vi en magisk ingrediens - citronbalsamico. Den kan man ringla på både före och efter grillning/stekning.
NärodlatReceptTips
3 juli, 2017

Tacolyx

Taco kan vara hur trist och fredagsvardagligt som helst. Men om man piffar till tacomiddagen kan det bli en riktig lyxmåltid. Gå från taco-trist till tacolyx.
NärodlatTips
30 juni, 2017

Närodlat – godast och nyttigast

Vi köper våra "hemmaodlade" tomater så närodlat vi bara kan. Då har de både godast smak och haft minst klimatpåverkan! Länge leve närodlat!
Tips
30 juni, 2017

Lyckas med grillning på picknick

Att grilla på picknick-utflykten är ett kamikazeprojekt. Tricket är att förlita sig så lite som möjligt på själva grillen.
NärodlatReceptTips
30 juni, 2017

Pesto med twist

Pesto betyder egentligen "stöta" och måste inte alls innehålla just basilika, pinjenötter och parmesanost. Våga testa helt andra blandningar!